søndag, februar 26, 2012

Yousef Nardarkhani har fått mer enn 5.000 brev

Yousef Nardarkhani (bildet) har mottatt mer enn 5.000 personlige brev fra mennesker over hele verden. Om han får lese dem, vet vi ikke, men iranske myndigheter gjør det! Og de kan ikke være uberørt av at så mange mennesker bryr seg. Er det slik at Nardarkhani ikke får lese brevene og postkortene er han informert om at han har fått så mange, og det i seg selv er nok en stor oppmuntring for 34 åringen som hver dag lever med presset om at den kan bli hans aller siste - og at han når som helst kan bli hengt. Iranske myndigheter har forsøkt ved flere anledninger å få ham til å frasi seg sin kristne tro, men Yousef Nardarkhani har vært like tydelig hver gang: Han tilhører Jesus og ingen annen!

De siste 10 årene har Yousef Nardarkhani vært pastor og leder av et nettverk av husmenigheter. Da han ble arrestert i 2009 var han pastor for en menighet i Gilan provinsen med mer enn 400 medlemmer.

Når vi ber, la oss også huske hans kone, og sønnene Daniel (9) og Yoel (7). Det var da faren fikk vite at barna hans skulle få opplæring i Islam på skolen, og faren bestemte seg for å protestere, at han ble arrestert.

Ingen kommentarer: